Изберете страница
Ножици за клони Valex. Градински инструменти Valex директно от вносителя. Ножици за клони VALEX отлично качество и цени заслужаващи вашето внимание. При нас ще получите ПРОФЕСИОНАЛНА и БЕЗПЛАТНА консултация. ЕКСПРЕСНА Доставка.
VALEX е основана през 1980 г и бързо се налага на европейския и световен пазар. Продуктите и се предлагат на пет континента в над сто държави.

Градинските инструменти на италиянската фирма VALEX са с отлично качество. VALEX има изградена система за стриктен контрол на произвежданите продукти с което гарантира тяхното отлично качество. Постоянен контрол и иновации на цялата гама градински инструменти допринасят за отличните отзиви и харасване от клиенти.Повече от 38 години опит в производсвото на качествени инструменти. Постоянно подобряване качеството и дизайна на продуктите с марка VALEX.  Лозарски,овощарски ножици, ножици за клони, комплекти ножица и трион с телескопичен удължител за високо рязане, малка част от предлаганите от VALEX градински инструменти.Закупувайки продукт с марка VALEX вие получавате гарантирано качество на добра цена.Това са продукти, произведени в Европа от VALEX – Италия. Те са сертифицирани по ISO9001 и ISOENUNI 9001 и носят знака за съответствие СЕ, което е гаранция за качество и надеждност. Ергономични са и удобни за работа, имат дълъг живот и сигурност при експлоатация. Както и осигурени гаранционна и след гаранционна поддръжка на продукта съгласно гаранционните условия на фирмата. И най-важното получавате специализирана и компетентна консултация и разяснение за всеки един продукт закупен от нас.

Защото :

                                                                           НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ + ВАШИТЕ РЪЦЕ = МАЙСТОР

 Ножици за високо рязане на клони без удължител :
  • дължина на острието: 60мм
  • основата и режещия нож при рязане се разминават което позволява пълен и чист срез без сдъвкване и остатък от лико
  • режещо острие от закалена стомана с тефлоново покритие с възможност за сваляне и заточване
  • възвратно постъпателен механизъм – стоманена закалена пружина , въже , 2бр. водящи ролки който позволяват рязане с по малко усилие
  • дължина на въжето 220 см.
  • максимална дебелина на рязане на зелен клон – 30мм