Изберете страница

За нас

За ШМИЦ 87 ООД

ШМИЦ 87 ООД е създадена в град Ямбол през 2005 г.с основна дейност внос и търговия с професионални и хоби инструменти и машини,  специализирани ръчни инструменти,  електроинструменти,  заваръчна техника,  компресори,  пневматика и разнообразни консумативи.

От 2007год. ШМИЦ 87 ООД е официален представител и вносител на  фирма VALEX – за България.

Продуктовата гама която предлагаме в онлайн магазина на фирмата TEHNOfocus.com е свързана със все по-голямото желание на клиентите да инвестират макар и малкия бюджет които си позволяват да отделят за този вид продукти, да не са пари хвърлени на вятъра – тоест продуктите който предлагаме да са качествени, да са с реални гаранционни условия и да си заслужават парите който плащате за тях. Има много търговци но все по често се убеждаваме, че не знаят какво предлагат, освен разбира се цената.

Ще се радваме да ви спечелим за наши редовни клиенти и сами да се убедите в думите ни и начина ни на работа.

VALEX

VALEX е основана през 1981 г. в Италия и разпространява продуктите си в цял свят. Тя е производител на електрически и ръчни инструменти,  градинска техника, компресори, генератори. Същите се изработват в хоби и професионални серии. Фирмата работи съвместно с известни европейски и световни производители на ръчни и електрически уреди и инструменти.

Производството на фирма VALEX минава през твърд и прецизен контрол на качеството. Тя е притежател на сертификат за качество ISO9001, ISOENUNI 9001. Надписа СЕ е едно от най-важните признания от европейските и международни органи за сертификация, което е гаранция за качество и сигурност на продуктите ѝ.

Резултатите говорят сами за себе си:

Партньори

Фирма VALEX работи заедно с партньори от над 100 държави

Складови помещения

Складовите помещения са разположени на 30 000 кв.м.

Продадени уреди

10 000 000 продадени уреда годишно

Системата на VALEX

9

Отдел технически

9

Отдел компресори

9

Отдел генератори

9

Отдел градина

Всички тези отдели се стараят да разработват перфектни продукти, като максимално използват модерните технологии за удобство и безпроблемна употреба и работа от клиента. Усилията са винаги с цел да се предложат конкурентно способни и надеждни инструменти и уреди.

Качеството на световно ниво за фирмата е на първо място с цел развитие към перфекционизъм.

TEHNOfocus.com

TEHNOfocus.com е онлайн магазин за машини и инструменти с марка VALEX. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината и инсрумента от които се нуждаете на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на такъв сайт е лесната достъпност и възможността за  поръчки от всяка точка на България. Стоките се доставят с куриер . Нашият сайт Ви предоставя подробно описание на предлаганите продукти и точна техническа характеристика за да може да направите най-добрия избор за това, което търсите , ако се колебаете на помощ се отзовават специалистите от фирмата, които ще Ви консултират и помогнат в избора Ви. Ние ще организираме доставката на Вашата пратка до дома Ви в удобно за Вас  време.

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от отзивчив и технически грамотен персонал запознат с продуктите който се предлагат . Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

В TEHNOfocus.com Вие трябва да пазарувате защото:

E
Имате голям избор от качествени машини и инструменти
E
Получавате коректно и качествено обслужване на най-добрите цени на пазара
E
Не губите време в обикаляне по магазини, заводи или складове
E
Пестите средства от безброй ненужни телефонни  разговори
E
Имате цялата информация за търсения артикул на едно място (техническа  спецификация*, консултация с наш специалист*, снимки*, видео*)

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент или машина!

НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ + ВАШИТЕ РЪЦЕ = КОМБИНАЦИЯ МАЙСТОР