Изберете страница

Онлайн магазин за инструменти и машини VALEX Италия. VALEX повече от 42 години на пазара за инструменти с представителства над 100 държави. Машината и инструментите произвеждат от VALEX се харектеризират с отлично качество.Дълъг експлоатационен срок. Имат осигурена 24 месечна гаранция и след гаранционна поддръжка. И не на последното място цени заслужаващи вашето внимание.

http://www.tehnofocus.com

 

Това са продукти, произведени в Европа от  VALEX  – Италия. Те са сертифицирани по  ISO9001  и  ISOENUNI 9001  и носят знака за съответствие  СЕ , което е гаранция за качество и надеждност. Ергономични и удобни за работа, имат дълъг живот и сигурност при експлоатация, както и осигурена гаранция и след гаранционна поддръжка на продукта, при което се гарантира гаранция за условията на фирмата.

VALEX е повече от 42 години на пазара за инструменти. Фирма VALEX постоянно подобрява качеството, техническите параметри и  дизайна на предлаганите от нея машини. Най – важното изискване за продуктите на фирма VALEX Италия е отличното качество на предлаганите продукти на конкурентни цени. По този начин фирма VALEX първо печели доверието на  все повече клиенти. Второ налага марката на пазара с което доказва че качеството е приоритет за клиента. Онлайн магазин TEHNOFOCUS вие получавате качествени продукти, пълна информация за всеки един продукт от компетентни служители, както и конкурентни цени. Ето защо ние ви ги препоръчваме и ще се радваме да сте наши клиенти. Защото :

                                                                           НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ + ВАШИТЕ РЪЦЕ = МАЙСТОР