Изберете страница

магазин

Магазин tehnofocus.com за машини и инструменти онлайн. Онлайн магазин за инструменти и машини VALEX Италия. Ръчни електроинструменти, акумулаторни винтоверти, акумулаторни отвертки, перфоратори, ъглошлайфи, прободни триони /зеге/, шлайф машини, ръчни циркуляри,

Фирма VALEX е повече от 39 години на европейския и световен пазар. Продуктите и се предлагат и продават на 5 континента в над 100 държави.

Фирма VALEX постоянно подобрява качеството,техническите параметри и  дизайна на предлаганите от нея машини. Най – важното изискване за продуктите на фирма VALEX Италия е отличното качество на предлаганите продукти на конкурентни цени. По този начин фирма VALEX първо печели доверието на  все повече клиенти и второ налага марката на пазара с което доказва че качеството е приоритет за клиента. Ето защо ние ви ги препоръчваме и ще се радваме да сте наши клиенти. Защото :

                                                                           НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ + ВАШИТЕ РЪЦЕ = МАЙСТОР

„ШМИЦ 87“ чрез своя онлайн магазина TEHNOfocuc.com, включват пълната гама продукти необходима за строителни, ремонтни и производствени дейности. в професионалната и любителската сфера. Можете да изберете универсални или специализирани модели с различна мощност, функционалност, приложение, както и с различно ценово образуване. Това са продукти, произведени в Европа от VALEX – Италия. Те са сертифицирани по ISO9001 и ISOENUNI 9001 и носят знака за съответствие СЕ, което е гаранция за качество и надеждност. Ергономични са и удобни за работа, имат дълъг живот и сигурност при експлоатация. Както и осигурени гаранционна и след гаранционна поддръжка на продукта съгласно гаранционните условия на фирмата. И най-важното получавате специализирана и компетентна консултация и разяснение за всеки един продукт закупен от нас.