Select Page
Акумулаторен перфоратор M-TL 18
Строителни и градински машини работещи с една 18V Li-ion батерияСтроителни и градински машини работещи с една 18V Li-ion батерия

Акумулаторен перфоратор M-TL 18

188.00 лв.

Допълнителна информация за продукта

Акумулаторен перфоратор M-TL 18 на фирма VALEX е от серията акумулаторни машини захранвани с една 18V Li-ion батерия. Като според ампеража  батерийте са три модела 1.5Ah , 2.0Ah и 4.0Ah което и определя различната цена.В серията акумулаторни машини захранвани с една батерия ние ви предлагаме строителни и градински машини който работят с една батерия приложима за различни машини.Акумулаторните машини който предлагаме са: акумулаторен винтоверт M-TA 18 , акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18 , акумулаторен прободен трион M-SGA 18 , акумулаторен циркуляр M-SGC 18 , акумулаторен тример M-TB 18. Акумулаторен перфоратор M-TL 18 се предлага без батерия като батерията се избира в зависимост от вашите предпочитания. При поръчка на две и повече машини независимо от модела наш консултант ще се свърже с вас за да ви предложи отстъпки, който предлагаме в такива варианти.

Акумулаторен перфоратор M-TL 18 е изработен от качествени материали. Пригоден за продължителна и натоварена работа. Той е сертифициран със знака “CE” одобрен е от европейския контролен орган за продукт разрешен за продажби в европейския сйюз.

Реверс – Пневматична глава на цилиндъра – Трансмисия със стоманени зъбни колела – Незабавно спиране на въртенето – Интегрирана LED светлина – Индикатори за зареждане на LED батерии и посока на въртене – Меко захващане с две ръце.

Технически параметри

Работно напрежение

Батерия : 18V с избор на ампераж 1.5Ah , 2.0Ah или 4.0Ah

Обороти

0 – 900 об/мин

Max отвори

Ø пробиване в бетон: 12мм

Мощност

енергия на удара 1.1 J / 4300 удара / мин

Патронник

SDS – PLUS

Скорости

1 – механична

Гаранция

24месеца

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Акумулаторен перфоратор M-TL 18”

Your email address will not be published. Required fields are marked *