Select Page
Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18
Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18Строителни и градински акумулаторни машини работещи с една 18V Li-ion батерияАкумулаторен ъглошлайф M-SMA 18

Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18

112.00 лв.

Допълнителна информация за продукта

Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18 на фирма VALEX е от серията акумулаторни машини захранвани с една 18V Li-ion батерия. Като според капацитета /ампеража/  батерийте са три модела 1.5Ah , 2.0Ah и 4.0Ah което и определя различната цена.В серията акумулаторни машини захранвани с една батерия ние ви предлагаме строителни и градински машини който работят с една батерия приложима за различни машини.Акумулаторните машини който предлагаме са: Акумулаторен перфоратор M-TL 18. Винтоверт M-TA 18. Прободен трион M-SGA 18. Циркуляр M-SGC 18. Тример M-TB 18. Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18 се предлага без батерия като батерията се избира в зависимост от вашите предпочитания. При поръчка на две и повече машини независимо от модела наш консултант ще се свърже с вас за да ви предложи отстъпки, който предлагаме в такива варианти.

Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18 е изработен от качествени материали. Пригоден за продължителна и натоварена работа. Той е сертифициран със знака “CE” одобрен е от европеиския контролен орган за продукт разрешен за продажби в европейския съюз.

  • Бутон за блокиране на диска 
  • Диметър на диска ф115мм/22,2мм 
  • Прогресивен старт
  • Предпазен превключвател срещу случайно запалване 
  • Защита на диска /предпазител/ , регулируем без инструмент
  • Предната ръкохватка може да се фиксира в 3 позиции.

Технически параметри

Работно напрежение

Батерия : 18V с избор на ампераж 1.5Ah , 2.0Ah или 4.0Ah

Обороти

8500об/мин

Скорости

1 – механична

Гаранция

24месеца

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Акумулаторен ъглошлайф M-SMA 18”

Your email address will not be published. Required fields are marked *