Select Page
Акумулаторна батерия Li-ion 18V 4Ah
Li-ion bateriq M-B20 18V 4Ah(1)Li-ion bateriq M-B20 18V 4Ah(2)

Акумулаторна батерия Li-ion 18V 4Ah

170.00 лв.

Допълнителна информация за продукта

Акумулаторна батерия Li-ion 18V 4Ah универсална акумулаторна батерия служеща за захранване на акумулаторни машини от серията строителни и градински  машини захранвани с една батерия. Подобно на водещите марки в бранша – Dewalt, Makita, Metabo, Bosch, фирма VALEX разработи и вече пусна на пазара новата гама строителни и градински електроинструменти и машини, специално проектирани да бъдат захранвани и да работят със една стандартна акумулаторна батерия.

Този стандарт се налага все повече като еталон, защото оптимизира както производствените разходи, така и цената, която потребителя заплаща за използване на повече от един инструмент от серията. Не на последно място е и грижата за околната среда, тъй като се генерират по – малко отпадъци от електрическо оборудване и батерии.

Идеята всички машини да се захранват с една акумулаторна батерия е, че когато вие като потребител закупите една машина в комплект с батерия и зарядно устройство, можете да използвате тази батерия и зарядно и за две и повече машини. Така вие пестите средства, като закупите само машина която ви е необходима, без втора батерия и зарядно устройство.

Електрическите инструменти на фирма VALEX е изработена в съответствие с всички изисквания и нормативни актове на европейския съюз , преминали са тестове и изпитания в лаборатория за контрол на продукти продавани в европейския съюз и са сертифицирани със знака CE .

Технически параметри

Работно напрежение

18V DC

Номинален капацитет

4 Ah

Мощност

72 Wh

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Акумулаторна батерия Li-ion 18V 4Ah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *