Изберете страница

Условия за ползване на магазина

Ние държим повече на ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ, отколкото на еднократните продажби!

Всички поръчки са придружени от нашата 100%-ова гаранция за Вашето задоволство:

„Ако в 7-дневен срок вие решите, че не сте удовлетворен от Вашата покупка можете да върнете продукта и да получите парите си обратно“!
(вижте подробности в политиката на фирмата)

1.ПОРЪЧКА

1.1. За да поръчате, трябва да изберете интересуващите ви артикули. Същите можете да добавите в електронната количка ИЛИ да поръчате директно по телефона.

При поръчка по телефона е необходимо да съобщите:

 • кода на артикула и желаните бройки;
 • име и адрес на доставка
 • тел. за контакт
 • предпочитан начин на плащане (в сътветствие с ЗЗП заплащането от частни лица се извършва САМО на място при доставка – наложен платеж).

1.2. За да получите поръчката си е необходимо да получим Ваши данни, като име, адрес за доставка и тел. за контакт. Тези данни можете да подадете от самия сайт ИЛИ да съобщите по телефона. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации, несвързани с изпълнението на поръчката.

Ако подадате данните си през сайта ще можете да имате многократно достъп до тях само чрез логване с Вашите e-mail и парола, както и ред други възможности (проследяване на поръчката, история на поръчките, коментари за продукта, корекция на данни…).

1.3. Потвърждение по телефона
В случай, че стоката е поръчана он-лайн през сайта наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Справки и запитвания можете да отправяте на обявените в сайта телефони.

2. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

Преди да поръчате, обърнете внимание на на този знак:
знак за промоцияТова са стоки в промоция! Ако искате да се възползвате от нея е нужно да направите поръчката си преди изтичане на обявения срок на действие на промоцията.

Ако притежавате Код за отстъпка или Промокод за нов клиент ще получите отстъпка от цената на всички стоки, които не са в промоция. (кодовете се въвеждат след добавяне на стока в количката).

3. ДОСТАВКА

3.1. Срокове и цени на доставка
Сроковете за доставка са до два работни дни, като конкретният ден и час се уточняват с наш оператор.

 • Стойността на доставката е по тарифите на куриерската фирма.
 • При поръчки на стойност над 300 лв ние поемаме половината от куриерската такса.
 • За фиксиран час се заплаща допълнителна такса в размер на 2 лв.
 • Ако по някаква причина се налага промяна на срока за доставка на дадена стока, то Вие ще бъдете предварително уведомени на посочения от Вас телефон за контакт.
 • При поръчки от места, в които няма регионални куриерски структури е възможно срока за доставка да е от 3 до 7 дни (обикновено е на втория ден след деня на поръчката).

3.2. Спешна доставка
В случай, че клиентът желае доставката да се извърши в рамките на 24 часа, той трябва да обяви това по телефона на оператор ИЛИ в полето за коментар, преди да е изпратил заявката.

3.3. Частична доставка
Правим всичко възможно да изпълним поръчката Ви наведнъж. В случай, обаче, че някоя от стоките не е налична или обемът й налага специален транспорт, поръчката Ви може да бъде изпълнена на части. При това втората доставка е изцяло за наша сметка.

Поръчаните от вас продукти се доставят от служител на куриерската фирма в тяхна стандартна опаковка. Заедно със стоката получавате и стокова разписка, съдържаща точната сума, доставната цена и кода на артикула.

4. КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА СУМАТА ЗА ПЛАЩАНЕ

Образува се от сбора от цените на избраните от Вас стоки плюс разходите за опаковане и доставка. Те зависят от сумарния обем и теглото на поръчаните стоки. За всяка Ваша поръчка ще получите по e-mail потвърждение с включени транспортни разходи.

След приемане на Вашата поръчка, ще Ви бъде върната проформа-фактура на посочената от Вас електронна поща с точна сума за доставка.

Използвайте предимството на общата цена за разходите за опаковка и доставка – ако с една поръчка заявите повече стоки, то общият разход за опаковка и доставка ще бъде по-малък.

5. КАК ДА ПЛАТИТЕ

След като направите своята поръчка ще получите потвърждение и куриерът ще я донесе на указания от Вас адрес в удобно за Вас време. Тогава ще имате време да разгледате стоката „наживо“ и да се запознаете с нейните характеристики и особености. Ако желаете да я задържите можете да заплатите поръчаните стоки на момента или да ги откажете, ако считате, че не съответстват на Вашите изисквания.

6. ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ

Всичко, показано в нашия магазин е подробно илюстрирано и достоверно описано. В случай, че не сте доволен от поръчаната стока, ние ще възстановим парите Ви, при условие, че не сте нарушили опаковкта и не сте използвали поръчаните артикули. Транспортните разходи по връщането й са за Ваша сметка.

7. РЕКЛАМАЦИИ

Проверете веднага след получаване на пратката дали тя съответства на поръчаното от Вас.

Ако по изключение Ви е доставен погрешен, повреден или дефектен артикул, веднага съобщете за това в момента на получаването или на дежурния телефон, за да ви съдействаме и разрешим възникналия проблем в най-кратки срокове.

 • Ако забелязаният от Вас дефект не бъде потвърден от нашите експерти по телефона, необходимо е да изпратите обратно стоката за експертна оценка от комисия. В случай, че посоченият дефект не се потвърди или е в резултат на неправилна експлоатация, разходите по изпращането остават за Ваша сметка.
 • Ако стоката е показала дефект при правилна експлоатация от Ваша страна ние ще я подменим с друга ИЛИ ще извършим сервизното обслужване съгласно условията, отбелязани в гаранционната карта.

Ние правим всичко възможно да изпълняваме Вашите поръчки по най-добрия начин и в най-кратък срок. Ако попаднете в малката група неприятни инциденти, молим за Вашето разбиране.

Приятно пазаруване!