Изберете страница

Машини за заточване на вериги. Пройзводител VALEX Италия. Отлично и надеждно решение за вашия работен и бизнес център. Перфектно качество. Дълъг живот и прецизност при максимално използване. Качество заслужаващо цена си. Гаранционна и след гаранционна поддръжка. Консумативи за машини за ЗАТОЧВАНЕ на вериги. В сичко това може да поръчате от TEHNOfocus.com   

                                                            http://www.tehnofocus.com

Това е продукт, произведен в Европа от  VALEX  – Италия. Те са сертифицирани по  ISO9001  и  ISOENUNI 9001  и носят знака за съответствие  СЕ , което е гаранция за качество и надеждност. Ергономични и удобни за работа, имат дълъг живот и сигурност при експлоатация, както и осигурена гаранция и след гаранционна поддръжка на продукта, при спазване на инструкцията за правилна работа от производителя.

VALEX е повече от 40 години на пазара за инструменти. Фирма VALEX постоянно подобрява качеството,техническите параметри и  дизайна на предлаганите от нея машини. Най – важното изискване за продуктите на фирма VALEX Италия е отличното качество на предлаганите продукти на конкурентни цени. По този начин фирма VALEX първо печели доверието на  все повече клиенти и второ налага марката на пазара с което доказва че качеството е приоритет за клиента. Ето защо ние ви ги препоръчваме и ще се радваме да сте наши клиенти. Защото :

                                                                           НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ + ВАШИТЕ РЪЦЕ = МАЙСТОР